Restaurant 6&24

Restaurant 6&24 staat voor ultieme gastvrijheid, waar je de passie en liefde voor het vak ervaart. Het is een uniek restaurant van een bijzonder en spectaculair niveau, 

waar de gasten altijd centraal staan!


Nieuwe aanpassingen: 

Wij zijn tijdelijk doorlopend geopend! 

Vanaf woensdag t/m zondag kunt u reserveren van 12:00 t/m 20:00 uur.  

Bel gerust voor meer informatie of reserveer nu!!

TELEFONISCH : 070-2196848

Over 6&24

Even voorstellen, wij zijn Saskia de Kuijer en Rik van de Laar 

en met restaurant 6&24 komt onze droom eindelijk uit. 

Saskia (de gastvrouw & sommelier) heeft ,voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de Gastronomie. 

Wijn is haar passie, dit zal je dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen. 

Rik (de chef) heeft het vak geleerd van de beste Chef van Nederland, maar zal in dit restaurant zijn eigen creativiteit laten zien en laten proeven. 

Hij houdt van de natuur en locale producten, dit zal je dan ook terugvinden in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je hier gewoon de puurheid van een product. 

In restaurant 6&24 staat er maar 1 ding centraal en dat ben jij "de gast". Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, maar waar gastvrijheid altijd voorop staat. 

Ben je ook zo nieuwsgierig?

TOT SNEL

Reserveer nu

Menu 6&24

"De passie voor koken zit er bij mij al vanaf jongs af aan in. Ik sta al vanaf mijn 12e in de keuken. 

Koken is mijn geluk & mijn leven. Ik raak gepassioneerd door de natuur, het geeft me rust maar ook veel ideeën. Ik werk graag met locale producten en alles is van top kwaliteit. 

In mijn keuken staan pure smaken centraal, met spannende combinaties. 

Ik verras u graag.

Rik van de Laar. 


Bij restaurant 6&24 kunt u genieten van:  

2 gangen lunch menu = € 28,-

3 gangen lunch menu = € 35,- 

4 gangen 6&24 menu of vegetarisch menu = € 48,- 

5 gangen 6&24 menu of vegetarisch menu = € 58,- 

6 gangen 6&24 menu of vegetarisch menu = € 68,-

7 gangen 6&24 menu of vegetarisch menu = € 75,-

klik hier voor het menu: A_la_carte_september_2020_webside_.pdf

Hieronder de à la carte kaart: 

Noordzeekrab & Ganzelever - € 25,00

Kappertjes blad / Koolrabi / Kimchi broccoli 

Bonen & Baharat - € 19,00

Snijboon / Spekboon / Boterboon / Roggebrood / Baharat / Kapucijners (v)

Linzen & Walnoot pathé - € 20,00

Watermeloen / Sjalot / Boemboe (v)

Zwezerik & Camaron - € 26,00

Wortel Beurre Blanc / Gefermenteerde Bospeen / Witlof

Heilbot - € 30,00

Ossenworst /Doperwten / Aardappel / Beurre blanc

Rib-Eye - € 32,00

Artisjok / Hazelnoot / Gepofte sjalot 

Bereidingen van Mashua aardappel - € 23,00

Sesam / Karnemelk / Cordy Cees

Creme fraiche ijs / Witte chocolade / Sinaasappel - € 12,00
6&24 Gin & Tonic / Komkommer / Tamarillo / Codium - € 12,00
Aardbeien / Witte rijst / Kokos / Thai green curry - € 12,00
Hollandse kersen / Ras el Hanout / Bloedzuring / Pistache - € 12,00
Kaasplateau - € 16,00

Wijnimpressie

"Wijn blijft een liefde. Ik kan intens genieten en gelukkig worden van een mooi glas wijn, vooral de totale beleving tussen eten en wijn. Wijn en spijs staan dan ook centraal bij restaurant 6&24. 

Onze wijnkaart is zeer divers. U vindt er wijnen van over de hele wereld. Per regio, naar mijn mening, de beste druiven die u zullen verrassen. "

 Saskia de Kuijer 


Diverse wijnen per glas : €4,- t/m €9,-

Wijnarrangement: Uiteraard kunt u bij onze menu's ook wijnarrangement bestellen. Per gang een ander bijpassend glas, voor de ultieme totaal beleving. 

Foto impressie

Nieuws

Het laatste nieuws van restaurant 6&24.

Restaurant 6&24 mag zich ambassadeur van Dutch Cuisine noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.

Door Gault&Millau 16 punten ontvangen, uit de 20 punten. Met een prachtige recensie in hun boekje, een druiventros (voor de wijnkaart) en een hartje (favoriete adres). Hier hun verhaal.....

Na nog geen jaar is restaurant 6&24 al te vinden in de lekker top 500, met een mooie recensie.

In de categorie quality time van Nouveau magazine Juli editie..

Drie hele dikke T's van Dhr Nijdam.........

Saskia en Rik leerden elkaar kennen op de werkvloer in De Librije in Zwolle. Nu hebben ze in Den Haag samen een restaurant geopend: 6&24

RESTAURANT 6&24 IN DEN HAAG VAN VOORMALIG "DE LIBRIJE-DUO" OPEN

Steeds meer ondernemers weten het hofkwartier te vinden. Vooral de Prinsenstraat is favoriet, zo ook bij Obana Poke en Portfolio. Om de hoek, in de Nobelstraat, komt 6&24 van Rik van de Laar. De verwachtingen zijn hoog; hij werkte hiervoor als souschef bij het driesterrenrestaurant "de Librije".

Reserveren

Nieuwe aanpassingen!!

  • Tijdelijk doorlopend geopend van woensdag t/m zondag 
  • Tussen 12:00 - 15:00 uur besteld u ook ons lunch menu ( 2 of 3 gangen) 
  • Na 19:00 uur kunt u alleen nog maar ons 4 gangen menu bestellen 
  • Voor 18:00 uur is alles mogelijk ook a la carte & ons 5- of 6- of 7 gangen menu 
  • Bepaalde wensen of onduidelijkheden bel: 070-2196848

Tijdelijke tijden van reserveren:

  • Maandag: Gesloten 
  • Dinsdag: (Tijdelijk) gesloten
  • Woensdag: van 12:00 tot 20:00
  • Donderdag: van 12:00 tot 20:00
  • Vrijdag: van 12:00 tot 20:00
  • Zaterdag: van 12:00 tot 20:00
  • Zondag: van 12:00 tot 20:00 (doorlopend)

Dit zijn de uiterlijke tijdstippen van arriveren 

Reserveren boven de 4 personen of wilt u graag een plekje aan de chef’s tafel? Bel dan 070-2196848.


Reserveer nu

Contactgegevens

Nobelstraat 13

2513 BC Den Haag


Tip: Parkeer je auto in de q-park torengarage. 

Tram: 16 halte Noordwal

Telefoon: 070-2196848

info@restaurant6en24.nl



Vakantie: Deze zomer de hele zomer open 





Nieuwe maatregelen ivm Covid-19

Voor uw en onze veiligheid hebben wij binnen restaurant 6&24 aanpassingen gedaan. Zodat u ons met een veilig en goed gevoel kunt bezoek. U hoeft dus alleen maar te genieten!

  • Vermeld bij uw reservering vanaf 3 personen als u niet uit hetzelfde huishouden komt
  • De tafels zijn zo opgesteld dat u altijd met 1,5 afstand van andere gasten zit. 
  • Ons personeel wordt elke dag gecheckt op gezondheidsklachten. En wij wassen/desinfecteren onze handen elk 1 uur. 
  • De werkplekken, relingen en deurklinken in het restaurant worden regelmatig gedesinfecteerd. 
  • U kunt onze huisregels in het pdf bestand leze

Regels_6_24_pdf.pdf