Restaurant 6&24

Restaurant 6&24 staat voor ultieme gastvrijheid, waar je de passie en liefde voor het vak ervaart. Het is een uniek restaurant van een bijzonder en spectaculair niveau, waar de gasten altijd centraal staan!

Vakantie sluiting:   

Vanaf 30 juli t/m 20 augustus rusten wij uit.                                                                 Jullie zijn weer welkom vanaf dinsdag 21 augustus voor het diner. 

Menu 6&24

"De passie voor koken zit er bij mij al vanaf jongs af aan in. Ik sta al vanaf mijn 12e in de keuken. 

Koken is mijn geluk & mijn leven. Ik raak gepassioneerd door de natuur, het geeft me rust maar ook veel ideeën. Ik werk graag met locale producten en alles is van top kwaliteit. 

In mijn keuken staan pure smaken centraal, met spannende combinaties. 

Ik verras u graag.

Rik van de Laar. 


Bij restaurant 6&24 kunt u genieten van:  

3 gangen lunch menu = € 30,- 

4 gangen menu = € 45,- of vegetarisch = € 40,- 

5 gangen menu = € 55,- of vegetarisch = € 50,- 

6 gangen menu = € 65,- of vegetarisch = € 60,-

Hieronder de à la carte kaart: 

Krab / Lever - € 19,00

Olijf / Koolrabi / Kappertjes blad

Kalfstartaar / Duindoornbes - € 17,00

Olijf/ Lente ui/ Ei

Bonen / Karnemelk - € 14,00

Ladies Blue / Roggebrood (v)

Langoustine / Paprika - € 20,00

Maisbrood / Dragon / Nashi peer

Zwezerik / Amandel - € 20,00

Waterkers / Tamarillo 

Kies bij je hoofdproduct je eigen garnituur, ga je voor 6 of 24

Rib-Eye - € 24,00

6:  Paling / zwarte rijst / miso
Of
24:  Short Rib / aardappel / Madeira 

Duif - € 29,00

6:  Parelgort / Bimi / Lever / Hazelnoot
of
24:  Macadamia / Snijboon / 5 spices

Zeeduivel - € 27,00

6:  Peterseliewortel / Doperwten / Karnemelk / Lavas
of
24:  Lardo / Zwarte Rijst / Baharat

Kabeljauw - € 25,00

6:  Aardpeer / Zwarte knoflook / Walnoot
Of
24:  Wortel / Morilles / Curry Madras

Bloemkool - € 20,00

6:  Crosnes / Fregola / Moerbeien
Of
24:  Fontina / Amandel / Kerrie

Kaasplateau - € 12,50
Kruisbes / Vlierbloesem / Zuring ijs - € 10,00
Framboos / Biet / Roos / Ginger beer - € 10,00
Rabarber / Karnemelk / Green thai Curry - € 10,00

Wijnimpressie

"Wijn blijft een liefde. Ik kan intens genieten en gelukkig worden van een mooi glas wijn, vooral de totale beleving tussen eten en wijn. Wijn en spijs staan dan ook centraal bij restaurant 6&24. 

Onze wijnkaart is zeer divers. U vindt er wijnen van over de hele wereld. Per regio, naar mijn mening, de beste druiven die u zullen verrassen. "

 Saskia de Kuijer 


Glas wijn: €4,- t/m €7,50

Wijnarrangement: €28,- t/m 42,-

Wijnarrangement half: €16,- t/m 24,- 

Over 6&24

Even voorstellen, wij zijn Saskia de Kuijer en Rik van de Laar 

en met restaurant 6&24 komt onze droom eindelijk uit. 


Saskia (de gastvrouw & sommelier) heeft ,voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de Gastronomie. 

Wijn is haar passie, dit zal je dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen. 


Rik (de chef) heeft het vak geleerd van de beste Chef van Nederland, maar zal in dit restaurant zijn eigen creativiteit laten zien en laten proeven. 

Hij houdt van de natuur en locale producten, dit zal je dan ook terugvinden in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je hier gewoon de puurheid van een product. 


In restaurant 6&24 staat er maar 1 ding centraal en dat ben jij "de gast". Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, maar waar gastvrijheid altijd voorop staat. 

Ben je ook zo nieuwsgierig?

TOT SNEL

Nieuwsgierig? check beschikbaarheid

Nieuws

Het laatste nieuws van restaurant 6&24.

In de categorie quality time van Nouveau magazine Juli editie..

Drie hele dikke T's van Dhr Nijdam.........

Saskia en Rik leerden elkaar kennen op de werkvloer in De Librije in Zwolle. Nu hebben ze in Den Haag samen een restaurant geopend: 6&24

RESTAURANT 6&24 IN DEN HAAG VAN VOORMALIG "DE LIBRIJE-DUO" OPEN

Steeds meer ondernemers weten het hofkwartier te vinden. Vooral de Prinsenstraat is favoriet, zo ook bij Obana Poke en Portfolio. Om de hoek, in de Nobelstraat, komt 6&24 van Rik van de Laar. De verwachtingen zijn hoog; hij werkte hiervoor als souschef bij het driesterrenrestaurant "de Librije".

Reserveren

Reserveringen boven de 6 personen of graag een plekje aan de chef's tafel 

neem dan telefonisch contact met ons op!

Foto impressie

Vacatures

Wij zijn nog op zoek naar een: 

 Parttimer, Medewerker bediening 

Afwasser

Heb jij net zo veel passie en liefde voor producten en gastvrijheid als wij. 

Heb je ervaring en wil je graag werken in een leuk team, en samen met ons een top niveau neerzetten. Stuur dan je CV naar info@restaurant6en24.nl