Restaurant 6&24

Restaurant 6&24 staat voor ultieme gastvrijheid, waar je de passie en liefde voor het vak ervaart. Het is een uniek restaurant van een bijzonder en spectaculair niveau, 

waar de gasten altijd centraal staan!

Reserveer nu Menu kaart

PAASBRUNCH @ RESTAURANT 6&24                  

paas brunch bij jou thuis? 

Zin in een exclusieve brunch met topproducten uit Nederland? Klik op de link voor meer informatie of RESERVEER Nu 

070-2196848. &  info@restaurant6en24.nl

Over 6&24

Even voorstellen, wij zijn Saskia de Kuijer en Rik van de Laar 

en met restaurant 6&24 komt onze droom eindelijk uit. 

Saskia (de gastvrouw & sommelier) heeft ,voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de Gastronomie. 

Wijn is haar passie, dit zal je dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen. 

Rik (de chef) heeft het vak geleerd van de beste Chef van Nederland, maar zal in dit restaurant zijn eigen creativiteit laten zien en laten proeven. 

Hij houdt van de natuur en locale producten, dit zal je dan ook terugvinden in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je hier gewoon de puurheid van een product. 

In restaurant 6&24 staat er maar 1 ding centraal en dat ben jij "de gast". Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, maar waar gastvrijheid altijd voorop staat. 

Ben je ook zo nieuwsgierig?

TOT SNEL

Reserveer nu

Menu 6&24

"De passie voor koken zit er bij mij al vanaf jongs af aan in. Ik sta al vanaf mijn 12e in de keuken. 

Koken is mijn geluk & mijn leven. Ik raak gepassioneerd door de natuur, het geeft me rust maar ook veel ideeën. Ik werk graag met locale producten en alles is van top kwaliteit. 

In mijn keuken staan pure smaken centraal, met spannende combinaties. 

Ik verras u graag.

Rik van de Laar. 


Bij restaurant 6&24 kunt u genieten van:  

3 gangen lunch menu = € 33,- 

4 gangen menu = € 48,- of vegetarisch = € 45,- 

5 gangen menu = € 58,- of vegetarisch = € 55,- 

6 gangen menu = € 68,- of vegetarisch = € 65,-

Hieronder de à la carte kaart: 

Noordzeekrab / Olijf - € 23,00

Sinaasappel / Basilicum / Kappertjesblad / Pastinaak

Kalfstartaar / Spekbokking - € 20,00

Paddenstoelen / Baharat 

Witlof / Knolselderij - € 17,00

Rozenbotel / Crosnes (v)

Langoustine / Nashi Peer - € 23,00

Pompoen / Spruit / Paprika beurre blanc

Zwezerik / Kastanje - € 23,00

Witlof / Karnemelk & oester

Kies bij je hoofdproduct je eigen garnituur, ga je voor 6 of 24

Rode Kool - € 22,00

Schorscheneren / Kruidnagel (v)

Duif - € 30,00

6:  Vleugel / Parelgort  / Kimchi / Biet 
of
24:  Aardpeer / Epoisses / Steranijs / Orgaan

Rib-Eye - € 29,00

6:  Paling / zwarte rijst / miso
Of
24:  Short Rib / aardappel / Madeira 

Zeeduivel - € 28,00

6:  Courgette / Zonnebloempit / Kappertjes blad
of
24:  Lardo / Zwarte Rijst / Baharat

Kabeljauw - € 28,00

6:  Freekeh / Zwarte knoflook / Appel / Tom Kai Kai
Of
24: Sobrasada Iberico / Bloemkool / Polenta

Topinamboer / Witte chocolade / Sinaasappel - € 12,00
Kaasplateau - € 16,00
Hazelnoot / Mexicaanse dragon / Kalamansi - € 12,00
Biet / Kokos / Drop / Grapefruit - € 12,00
Suikerbrood / Duindoornbes / Appel / Basilicum - € 12,00

Wijnimpressie

"Wijn blijft een liefde. Ik kan intens genieten en gelukkig worden van een mooi glas wijn, vooral de totale beleving tussen eten en wijn. Wijn en spijs staan dan ook centraal bij restaurant 6&24. 

Onze wijnkaart is zeer divers. U vindt er wijnen van over de hele wereld. Per regio, naar mijn mening, de beste druiven die u zullen verrassen. "

 Saskia de Kuijer 


Glas wijn: €4,- t/m €9,-

Wijnarrangement: €30,- t/m 52,50

Wijnarrangement half: €17,- t/m 29,50 

Foto impressie

Nieuws

Het laatste nieuws van restaurant 6&24.

Restaurant 6&24 mag zich ambassadeur van Dutch Cuisine noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.

Door Gault&Millau 16 punten ontvangen, uit de 20 punten. Met een prachtige recensie in hun boekje, een druiventros (voor de wijnkaart) en een hartje (favoriete adres). Hier hun verhaal.....

Na nog geen jaar is restaurant 6&24 al te vinden in de lekker top 500, met een mooie recensie.

In de categorie quality time van Nouveau magazine Juli editie..

Drie hele dikke T's van Dhr Nijdam.........

Saskia en Rik leerden elkaar kennen op de werkvloer in De Librije in Zwolle. Nu hebben ze in Den Haag samen een restaurant geopend: 6&24

RESTAURANT 6&24 IN DEN HAAG VAN VOORMALIG "DE LIBRIJE-DUO" OPEN

Steeds meer ondernemers weten het hofkwartier te vinden. Vooral de Prinsenstraat is favoriet, zo ook bij Obana Poke en Portfolio. Om de hoek, in de Nobelstraat, komt 6&24 van Rik van de Laar. De verwachtingen zijn hoog; hij werkte hiervoor als souschef bij het driesterrenrestaurant "de Librije".

Reserveren

Tijden van Binnenkomst

Maandag: Gesloten 

Dinsdag: lunch op aanvraag & 18:00 - 21:30 

Woensdag: 12:00 - 14:00 & 18:00 - 21:30 

Donderdag: 12:00 - 14:00 & 18:00 - 21:30 

Vrijdag: 12:00 - 14:00 & 18:00 - 21:30 

Zaterdag: 18:00 - 21:30

Zondag: 12:00 - 20:00 

Dit zijn de uiterlijke tijdstippen van arriveren 

Reserveren boven de 6 personen of wilt u graag een plekje aan de chef’s tafel? Bel dan 070-2196848.


Reserveer nu

Contactgegevens

Nobelstraat 13

2513 BC Den Haag


Tip: Parkeer je auto in de q-park torengarage. 

Tram: 16 halte Noordwal

Telefoon: 070-2196848

info@restaurant6en24.nl



Vakantie: 30 december 2019 t/m 6 januari 2020 27 juli 2020 t/m 17 augustus 2020

24 t/m 27 Februari zijn wij 4 dagen gesloten. 




Paas brunch @ restaurant 6&24

Zin in een exclusieve brunch met top producten uiteraard afkomstig uit Nederland. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent!

Vrijdag 10 April t/m Maandag 13 April

Bezorgen binnen Den Haag € 5,- 

Afhalen voor iedereen.

Alleen op reservering! 070-2196848 & info@restaurant6en24.nl

INHOUD:

  • Broodjes & Boters
  • “Haagsche Eitjes” Salade,  tuinkers & Zwolse mosterd
  • Tartaar van gepekelde runderlende “Clara in Epe” met eendenlever &  boemboe
  • “Limburgse” Asperges met kool & aardappelen 
  • Taart van Rivierkreeften “Groene hart” 
  • Langoustine Bouillon 
  • “IJsselmeer”  paling 
  • “Nederlands” Kaasplateau
  • Brownie & Lemon curt 

€ 40,- PP

Optioneel: 

  • Langoustine gerecht: € 12,50,- 
  • Brandt en Levie Worstje € 8,-
  • Fles Cava “Pares Balta” €  28,-      
  • Fles Riesling “Raddeck” € 19,-