Chefsfriends:

Saskia de Kuijer en Rik van de Laar hebben hun restaurant 6&24 in Den Haag geopend. Na 2,5 maand hard werken heeft de zaak een flinke restyling gekregen. Rik, die zeven jaar werkte in de keuken van De Librije in Zwolle, serveert spannende gerechten met pure smaken van nationale producten.

‘Sfeervol, natuurlijk, elegant, stoer en echt ons’, zo omschrijft Saskia de Kuijer restaurant 6&24 in Den Haag tegenover ChefsFriends. ‘We zijn erg trots op het resultaat.’

Dubai In oktober schreven we over de plannen van Saskia en Rik. Enkele jaren geleden leken zij namens De Librije een restaurant te openen in Dubai, maar dat plan werd in de ijskast geplaatst vanwege problemen rondom de alcoholvergunning.

Droom Donderdag 4 januari was de opening voor familie, vrienden en anderen die het duo hebben geholpen hun droom te realiseren.

De dagen daarna werd proefgedraaid en kregen mensen uit de straat en de buurt de gelegenheid kennis te maken. ‘Binnen vijf dagen zaten beide dagen vol’, aldus Saskia.

Lunch en diner Sinds dinsdag 9 januari kan iedereen terecht voor lunch en diner, van dinsdag tot en met zondag. ‘Uit de keuken komen spannende gerechten, pure smaken met nationale producten. Begeleid door mooie, diverse wijnen uit zowel de Nieuwe als Oude Wereld voor een betaalbare prijs.’

Menu en à la carte Restaurant 6&24 serveert een wisselend lunchmenu van drie gangen voor 30 euro. Daarnaast is er een menu dat beschikbaar is in vier, vijf en zes gangen en een à-la-cartekaart. ChefsFriends wenst Saskia en Rik veel succes.

https://chefsfriends.nl/restau...