Volgens de Gault&Millau....
Rik van de Laar is de chef van 6&24. Bij hem geen vermoeiende symfonieën of pretentieus gefröbel, maar interessante gerechten die echt verleiden. Hoewel hij in een gerecht slechts een handjevol ingrediënten gebruikt is er veel spanning, complexiteit en verfijning op het bord. Om wat voorbeelden te noemen: drie lauwwarme langoustines combineerden geweldig met intens ijs van paprika. Wat een verrassing. Bovendien gaf het licht zure van de nashipeer het gerecht een mooie balans en extra verfijning. Ook top: drie mooie stukken gelakte zwezerik, zoals Jonnie Boer het Van de Laar heeft geleerd. Uiteraard perfect gegaard en volledig in harmonie met een diepe aardse , maar toch frisse smaak. De invloed van de Meester uit Zwolle is hier ontegenzeggelijk groot, maar deze keuken voelt toch heel eigen. Door de locatie zou je 6&24 bijna voorbijlopen. Zonde, want we hebben hier te maken met een groeibriljant.