Eerste berichtgeving van " chefsfriends"

Rik van de Laar, die 7 jaar voor De Librije heeft gewerkt, start een eigen restaurant. Samen met zijn vriendin Saskia de Kuijer willen ze eind dit jaar een zaak openen in Den Haag.

Het restaurant gaat 6&24 heten en komt in de Nobelstraat 13 in Den Haag, dicht bij het Binnenhof.

‘We hebben vorige week de financiering afgerond en hebben binnenkort week de oplevering van het pand. Dan kunnen we beginnen met verbouwen. We hopen rond december open te kunnen’, zo laat Rik weten aan ChefsFriends.nl.

Rik en Saskia willen al langer een eigen zaak starten en leken enkele jaren geleden namens De Librije een restaurant te openen in Dubai. Problemen rond de alcoholvergunning gooide roet in het eten en Jonnie en Thérèse Boer besloten voorlopig af te zien van Dubai. Daarmee werd de restaurantdroom van Rik en Saskia tijdelijk verstoord.

Nu hebben ze de plannen rond om in Den Haag zelfstandig een zaak te starten. Het gaat volgens Rik om ‘het verfijnde werk’. Doelstelling is om ergens in december de zaak te openen.

ChefsFriends.nl wenst Rik en Saskia veel succes met de verbouwing en ziet uit naar de opening. De ontwikkeling rondom de geboorte van restaurant 6&24 is te volgen op Facebook.